Καθαριότητα με σημασία στη λεπτομέρεια!
 
 
 

Καθαρισμός Σκαφών από την εταιρεία Apollon Clean στην Αθήνα

 
 
 
 
 
Τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και θερμότητας που επικρατούν σε ένα χώρο όπως το σκάφος είναι εστίες παραγωγής και ανάπτυξης ακάρεων, μικροβίων και μικροοργανισμών, ανθυγιεινών για τον άνθρωπο, προκαλώντας κνησμό, δύσπνοια, πονοκεφάλους κ.α. ενώ μειώνουν αισθητά τη διάρκεια ζωής των επίπλων και στρωμάτων που έχετε στο σκάφος σας.
 
 
 
 
 
Η Apollon Clean αναλαμβάνει τον πλήρη καθαρισμό του σκάφους σας με προϊόντα καθαρισμού υψηλής ποιότητας κάνοντας το χώρο σας να μοιάζει σαν καινούριος.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα νέας γενιάς και σας παρέχουμε δίγλωσση πιστοποίηση αντιαλλεργικής προστασίας και καθαρισμού για εσάς ή για τους πελάτες σας κάνοντας τους να νιώθουν απόλυτη ασφάλεια.

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτουμε μας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης της κατάλληλης τεχνογνωσίας για όλους τους ειδικούς καθαρισμούς που χρειάζεται ένα σκάφος ενώ αντιμετωπίζουμε ακόμα και τους πιο δύσκολους και χρόνιους λεκέδες που μπορεί να υπάρχουν, χωρίς σημάδια, σε όλων των ειδών τα υφάσματα (σαλόνι, μοκέτες, πλαστικές επιφάνειες, δερμάτινα).

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την πραγματοποίηση υπηρεσιών καθαρισμού σε όλους τους χώρους του σκάφους σας ακόμα και στο πιο δυσπρόσιτο σημείο και υγειονομικούς χώρους όπως το wc και τα δωμάτια εστίασης και διατροφής αποστειρώνοντάς και απολυμαίνοντάς τα εντελώς.
 
 
 
 
[ Σελίδα 1 για 2 ]Επόμενο